Over Asfra
Locking
Fixing
Industrial
Zoek:
 

Locking

Onder locking verstaan wij hang- en sluitwerk. Een belangrijk deel hiervan is het complete Masterlock programma. Masterlock heeft als grootste fabrikant van hangsloten ter wereld een programma met vele specials. Daarnaast vallen onder locking o.a. de TruckDoorSafer, een gepatenteerd slot voor vrachtwagenchauffeurs, W.C. Muntautomaten en Safe-O-Mat kluissloten

Fixing

Het fixing programma bestaat uit een pakket aan speciale bevestigingsmiddelen: ankers, speciale bouten. Daarbij hebben we een blisterlijn opgezet voor een aansprekende presentatie in de winkel. Zo krijgen uw klanten de mogelijkheid deze speciale bevestigingsmiddelen in kleine verpakkingen te kopen.

Industrial

De industrie wordt beleverd met technische producten voor het beheer en onderhoud van de installaties. Hieronder vallen lock-out-tag-out producten voor het afsluiten van installaties tijdens onderhoud, veiligheidsmarkeringen en flensdichtingen.
Nieuws
3-8-2017
De Puck Keysafe is een mechanische sleutelkluis met cijfercombinatie. De Puck heeft de testen van SKG voor de 2-sterren certificering doorstaan en is hiermee de enige sleutelkluis met een cijfercombinatie dat aan deze strenge eisen voldoet.
    meer...